Коптильня Велика Затишок-Спорт 2 мм. гарячого копчення з термометром + 3 пачки фруктових щіпок
1 570 ₴
- В наявності
- Код: 303468493
- +380 (73) 509-87-47Call-центр
- 0 (800) 33-67-65Бесплатно со всех номеров
Коптильня гарячого копчення 2 мм розміри зовнішні 520х320х300 мм із термометром + 3 пачки кілограмових щіпок
Коптильня гарячого копчення — конструкція, у якій готуються продукти за допомогою кидання великою кількістю диму. Копчення є одним із найпоширеніших способів теплового оброблення їжі, у процесі якого вона набуває специфічного аромату й довший термін зберігання.
КОМПЛЕКТАЦИЯ:
— сама коптильня,
- 3 пачки щепок,
- ПВХ шланг 4 метри,
- Термометр,
- Інструкція (рекомендації користування)
Переваги:
- коптильню можна встановити в будь-якому місці, що полегшує дотримання заходів пожежної безпеки;
- мобільні коптильні можна брати із собою для виїзду на природу;
- копчення доводить продукти до готовності досить швидко та не вимагає додаткового оброблення їжі.
ПОДГОТОВКА И ПОРЯДОК РАБОТЫ
УВАГА:
Після купівлі, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою й прогріти на джерелі вогню упродовж 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпусу. На дно корпусу насипати тирси або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 г. на 1 годину роботи.
Опилки, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована деревина для копчення — ольхові, дубові, осинові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка зв'язані, розкладаються на решітках. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана в такий спосіб коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігрівання. Упродовж 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: під час копчення риби — до середнього рівня, а під час копчення сала та м'яса — ще слабкіше, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагрівання й може бути для риби 30-60 хвилин, для сала та м'яса 60-120 хвилин.
Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву та забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою та витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожного миття коптильні обов'язково змастити внутрішню частину корпусу та кришки олією.
Габаритні розміри коптильні — 520х320х300 мм
Розміри коптильної камери — 450х250х260 мм
- Розове завантаження коптильні: 5-6 (кг)
- Тип копчення: гаряче
- Тип коптильні: тверде паливо (щіпи)
- Форма: прямокутна
- Конструкція: суцільна
- Матеріал: сталь
- Товщина матеріалу: 2 мм (що є важливим, оскільки метал менш ніж 2 мм його починає "крутити" під час нагрівання)
Виробництво Україна р.Харків.
Гарантія 12 місяців за правильної експлуатації.
Основні | |
---|---|
Матеріал | Сталь |
- Ціна: 1 570 ₴